Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

AVANTAJELE FIBRELOR DE STICLĂ  AR CA INTARITOR PENTRU BETON

Oferă Flexibilitate Betonului

FİBRA DE SICLA AR FATA DE PLASA METALICA DE ARMARE ÎN REALIZAREA ARMARII BETONULUI SI RANFORSAREA LUI .
Fibra de sticlă AR FIBRATEC reduce fisurile prin îmbinarea betonului.

  • Este necesar să se potrivească în mod corespunzător plasa metalica, plasând-o la o distanță de aproximativ 8 cm de suprafață. Plăcile de plasă trebuie îmbinate cu fire sau prin sudare. Aceasta presupune un cost imens în timp și forță de muncă.Fibra de sticlă AR se amestecă pur și simplu în beton și este turnată fără a fi nevoie să faceți niciuna dintre lucrările menționate mai sus. Perioada de execuție este redusă cu 60%.
  • Plasa este, de obicei, vândută în foi de suprafață de peste 10m² (5m x 2m), ceea ce face necesară tăierea și adaptarea acesteia pentru a acoperi suprafețe mai mici. La această inconvenientă trebuie adăugată nevoia de a fi transportată în vehicule mari. Pentru a o încărca într-un camion și a o descărca pe site necesită un braț de elevator pentru elevația sa.
  • Plasa metalica se oxideaza în timp.
    Fibra de sticla FIBRATEC este transportat convenabil în saci sau pungi. Nu necesită vehicule speciale.

Fibra de sticla FIBRATEC se adaugă la beton ca ultima componentă. Doar vărsați betonul în lucru și podeaua dumneavoastră este deja protejată.

Fibra de sticla AR nu are nici o reacție cu nici o substanță care există în mediu și rezistă chiar atacurilor celor mai agresivi acizi.
Când amestecăm fibra de sticlă FIBRATEC ca armătură de beton este deja protejată, astfel încât grosimea redusă a plăcii nu mai este un inconvenient, chiar dacă este de numai 4 cm.

Fierul schimbă constant prețurile pe piețe.

Având în vedere cantitatea de manipulare cerută de plasa sudată, FIBRATEC vă poate economisi mai mult de 20% din costurile totale ale șapelor finisate.
Plasa nu poate fi protejată în adâncituri, curbe, muchii, cutii și zone cu grosimi diferite ale plăcii, cu excepția cazului în care se cheltuiește un timp enorm pentru tăieturi și adaptare.

Fibra de sticlă AR FIBRATEC se găsește în fiecare cm3 de beton care se varsă pe suport.

FATA DE FIBRELE METALICE

-Fibra de sticlă AR FIBRATEC curează betonul pentru a reduce fisurile.  

-Fibrele metalice sunt de obicei dozate de la 20 la m³ de beton. Cantitatea redusă de fibre într-un kilogram de fibre metalice necesită doze mari (cantitate de fibre metalice: între 3000 și 3500 fibre per kg).

-Fibra de sticla FIBRATEC AR  este dozată la aproximativ 2 kg pe m³ în condiții similare. Există mai mult de 200.000.000 filamente per kg de fibră de sticlă AR.

-Rezistența la tracțiune a fibrei de oțel este de aproximativ 1.000-1.200 N / mm2

-Fibra de sticla FIBRATEC AR are o rezistență la tracțiune cu cel puțin 35% mai mare decât oțelul. (FIBRATEC: 1.620 N / mm2).

-Fibra de sticla FIBRATEC AR  nu produce efect barbă pe suprafață.


-Fibrele de oțel ies la suprafata betonului, distrugand roțile vehiculelor și roabelor în timpul și după executarea lucrării, deci necesită un tratament suplimentar de suprafață și finisare.

-Fibrele metalice oxideaza în șape construite pe exterior, lăsând pete neplăcute. Cu timpul și abraziunea, aceste fibre sunt detașate și rămân libere pe suprafața solului. Fibra de sticla AR nu prezinta dezavantaj. Nu lasă urme sau nu se vad pe suprafața trotuarului.

-Fibrele metalice, datorită densității lor, vor avea tendința de a se deplasa la fundul amestecului. Acestea vor produce ghemuri care vor împiedica în mare măsură lucrabilitatea și pompabilitatea betonului. Acest lucru va necesita adăugarea de superfluidificatori, crescând costurile.

-Fibrele de sticlă FIBRATEC AR nu au aceste probleme. Acestea sunt pompate fără aditivi, iar greutatea specifică a fibrei de sticlă AR este aproape identică cu cea a betonului, astfel încât dispersia sa este totală și perfectă în câteva minute.

-Construcția unei pardoseli cu o suprafață de 10.000 m2 și o grosime de 20 cm ar însemna că trebuie să transportați o cantitate aproximativă de 40.000 kg de fibre metalice. Pentru asta aveti nevoie de aproape 3 remorci.

Cantitatea de fibră de sticlă AR pentru efectul echivalent în aceeași vatră ar fi de aproximativ 6000 kg. Un camion mic ar fi suficient pentru al transporta.

-Otelul are preturi care oscileaza constant. Transportul și manipularea acestuia sunt foarte scumpe.

Luând în considerare toți factorii, cu fibra de sticlă AR FIBRATEC veți obține economii importante în comparație cu fibrele metalice.


FATA DE FIBRA DE  POLIPROPİLENA

Fibra de sticlă FIBRATEC AR rezistența la alcaline este confundată în 99% din cazuri cu fibre MULTIFILAMENT POLIPROPILENA. Fibra de polipropilenă este adesea folosită cu beton și poate fi găsită sub diverse branduri de pe piață. Cu toate acestea, acestea sunt două fibre foarte diferite:

FIBRA POLIPROPILENA MULTIFILAMENT

Ajută la evitarea microcracării cauzată de contracția inițială a betonului prin uscarea bruscă în timpul setării, menținând apa în masă mai mult timp.


În acest scop este de obicei dozată 600 g / m3 de beton


Necesită adăugarea de apă în beton


NU CREȘTE doar rezistența mecanică la beton datorită rezistenței sale scăzute la tracțiune: (80-300N / mm²). Nu poate înlocui niciodată plasa metalica de armare .


Temperatura de topire: 173ºC


Nu este distribuită în mod omogen deoarece densitatea (0,9 g / cm3) este mult mai mică decât densitatea betonului (2,4 g / cm3) și tinde să plutească la suprafață.

Lasă părul de pe suprafață, determină formarea de bile și bulgări, ceea ce face dificilă polizarea, imprimarea sau aplicarea altor aditivi.


Se comercializează în pungi de hârtie solubile în apă de 600 gr.

FIBRA DE STICLA FIBRATEC AR

Ajută la evitarea microcracării cauzată de contracția inițială a betonului prin uscarea bruscă în timpul setării, prin îmbinarea acestuia și prin crearea unei structuri fibroase. ELEVEAZĂ REZISTENȚA LA FLEXO-TRACȚIE.


În acest scop se dozează de obicei 0,4 g / m3 de beton, dar se pot adăuga mai multe, deoarece nu absoarbe apă.

Nu necesită adăugarea de apă în beton


DA maresc rezistența mecanică a betonului datorită rezistenței sale ridicate la tracțiune: (1,620N / mm²) POATE ÎNLOCUI PLASA METALICA IN PARDOSELI, IN DOZARI ADECVATE. În majoritatea cazurilor, CU 2 KG / M³, parcarea se face fără PLASA METALICA  (*).


Temperatura de topire:> 1500ºC.

Potrivit pentru aplicații la temperaturi ridicate.


DA este distribuită în beton într-o manieră complet omogenă, deoarece densitatea sa (2,68 gr / cm3) este foarte asemănătoare cu cea a betonului (2,4 g / cm3).

Suprafața este excelentă pentru lustruirea, imprimarea și adăugarea oricărui aditiv. Nu lasă nici o urmă vizibilă. Se dispersează cu omogenitate totală pe toată masa de beton în câteva minute.

Este vândut în 1 kg de pungi de hârtie solubile în apă sau pungi de 20 kg.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.