Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

FIBRA DE STICLA FIBRATEC AR

Înlocuitorul plasei metalice sudate, în sape, pardoseli și aplicații verticale .

FIBRATEC este cea mai puternică fibră de sticlă alcalină cu cel mai mare conținut de zirconiu din lume. Această fibră este adăugată la beton pentru a înlocui plasa electrowelded în construcția pragurilor

Acestea sunt fire de fibre, formate dintr-un anumit număr de filamente perfect calculate, al căror diametru a fost special conceput pentru a obține rezultate de înaltă performanță. La rândul lor, aceste filamente au fost legate împreună cu un adeziv chimic avansat și brevetat (950X), pentru a obține o stabilitate corespunzătoare a firelor după integrarea lor în beton în timpul procesului de amestecare din cuva camioanelor sau in statiile de beton.

Oferă viteză, simplitate și calitate eliminând toata forța de muncă, evitând astfel accidentele și tăieturile provocate de manipularea ochiurilor de plasă în timpul tăierii și plasării pe șantier.

În plus, economisește bani în transport, deoarece plasa sudată este transportată în camioane, în plăci, în timp ce Fibratec V12-AM este servit în saci de 1 kg care pot fi transferate în portbagajul oricărui vehicul sau în saci de 20 kg pentru lucrări mari (disponibile în funcție de țară).

UTILITATILE FIBREI DE STICLA AR

Prin adăugarea fibrei de sticlă AR de la FIBRATEC în beton, se creează un compozit, un amestec mult mai ușor și mai rezistent decât betonul tradițional, cu fibra de sârmă sau plasă metalica. Acest compus nou nu-și pierde niciuna dintre caracteristicile sale de-a lungul anilor, rămânând intact și oferind flexibilitatea și rezistența pe care o necesită pardoseala dvs.
Aplicații din fibră de sticlă AR

Trotuare industriale, parcări, trotuare, terase, rampe ... (V12-AM)
Pardoseli imprimate sau lustruite (V12-AM).
Panouri din beton prefabricate (GRC).
Acoperiri, monostraturi, microcemente (V13-MO).
Vopsele, cauciuc clorurat (V13-MO).
11
12


DE CE FİBRA DE STICLA AR?


Pardoseala de beton trebuie să fie întotdeauna construită pe un teren cu o capacitate suficientă de fixare după o compactare adecvată. Cu toate acestea, în momentul în care se exercită sarcini punctuale pe șapă, există pericolul de crăpare datorită rezistenței foarte scăzute la întindere a betonului, fie prin flexotractiune, fie prin îndoire. Ambele, atat plasele metalice cat și fibrele de sticla Fibratec sunt responsabile pentru absorbția și distribuirea acestor încărcături pentru a ușura solicitările și pentru a preveni această fisurare.


Proprietăți și compoziția chimică a V-12 AMRezistența la rupere prin tracțiune: 1620 N / mm²
Pauză de încărcare: 0.4N / TEX
Limită elastică: 74.000 MPa
Extensie AR de rupere: 165 mm
Conținut de zirconiu: 17,1%
Greutate specifică: 2,68 g / cm3
Rezistența la alcalii: foarte ridicată
Rezistența la acid: foarte ridicată Punct de topire:> 1500 ºC
Conductivitate termică: scăzută Conductivitate electrică: scăzută
Si02:> 58,7
Zr02: 17,1
CaO: 6,1
Al2O3: <0,3
Na2O: 13,7
K2O: 1,67
Fe2O3: <0,5
Norme aplicabile: UNE ES 15422

13

DATE TEHNICE ALE FIBREI DE STICLA AR

CARACTERISTICI
POLIPROPILENA UNITĂȚI Oțel FIBRATEC CONCRETE
NUMĂRUL DE FIBRE pe kg 200.000.000 3.200 200.000.000 -
Rezistența la tracțiune N / mm² 80 - 300 1,200 1,620 4
STRETCH BREAK% 80 1,5 2 -
GREUTATE SPECIFICĂ g / cm ³ 0,9 9 2,68 -
REZISTENȚĂ MODULUL TINERILOR N / mm² 4500 20,000 80,000 3000
LUNGIME mm 6-12 50 13 -
DIAMETRU mm 0,03 1 0,015 -
14
15

Dozare, Amestecare și Ambalare

Ca antifisurante și pentru a evita plasa în aplicațiile casnice-industriale: 0,4 - 3 kg / m3.
Se amestecă statia de betoane sau în cuva betonierei cu betonul, la viteză maximă de 15 r.p.m 2 kg pe minut.
Adăugați 2 până la 3 kg pe minut. După adăugarea întregii fibre permiteți un minut suplimentar de amestecare.
Nu este necesar să se adauge apă sau aditivi de fluidizare. Con recomandat 10 cm, dimensiune ideală de agregat 12mm, maxim 20mm).
AMBALARE: 1 kg pungi de hârtie solubile în apă sau pungi de 20 kg.
TOTAL PALETIZAT: 540 respectiv 720 kg.
Facem rapoarte de dozare fara obligatii.

RECOMANDARI DE APLICARE


Indiferent dacă folosiți o plasă metalica sau fibre de sticla, este esențial să aveți un subsol bine compactat pentru a crește rezistența vetrei. Utilizarea fibrelor nu permite neglijarea modalităților bune de a face beton (CBR de la 3% în urma consultării aplicației). NU ar trebui să intenționăm NICIODATĂ să înlocuim armarea metalică cu fibre în elemente cu cerințe structurale (pereți portanți, coloane, grinzi ...)
Se recomandă realizarea îmbinărilor transversale de la baza coloanelor. (Formarea romburilor).

Când se umple, nu uitați să curățați suprafața existentă și să aplicați o punte articulată. În cazul în care șapa este pentru o parcare, nu scădeați grosimea de 8 cm în vatră și utilizați agregatul mai mic de 20 mm.

Dacă sunteti forțati să scadeti grosimea până la 6 cm, agregatul maxim nu trebuie să depășească 10 mm.

NOTĂ IMPORTANTA:
Utilizați, de preferință, betoane tip HA-25 sau HA-30. Toate practicile concrete trebuie să fie strict aplicate. Toate datele de dozare se bazează pe testele de beton fibros la laboratoarele Arco Tecnos în colaborare cu Universitatea Politehnică din Almunia de Doña Godina.
Toate aplicațiile din experiențele anterioare în care produsele au fost aplicate și tratate corect rezultatele au fost 100% satisfăcătoare.
Condițiile de aplicare efective pot fi diferite de cele ale laboratorului datorită circumstanțelor aplicatorului, astfel încât avizul dat nu dă naștere niciunei garanții sau obligații legale cu privire la eficacitatea acestuia.