Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

FIBRATEC BARCHIP 48 și MQ58 MACROFIBRELE CU CELE MAI ÎNALTE PERFORMANȚE DIN LUME

MACROFIBRELE sunt definite în ANEXA 14 din codul nostru EHE08, acele fibre al căror diametru este mai mare de 0,3 mm și lungimea sa între 20 și 60 mm. Nu puteți defini o fibră ca STRUCTURALA, pur și simplu pentru că este mare. Orice fibră poate fi structurală, în funcție de doza cu care a fost adăugată în beton, deoarece trebuie să îndeplinească două condiții care sunt exprimate în standardul menționat în ANEXA 14 din EHE08:
"31.4 Valoarea minimă a rezistenței:
Pentru ca fibrele să poată fi considerate ca având o funcție structurală, rezistența caracteristică reziduală la tensiunea de îndoire fR, 1, k nu va fi mai mică de 40% din limita proporționalității și fR, 3, k nu va fi mai mică de 20% din limita de proporționalitate. "
Cu alte cuvinte, dacă adăugăm fibră într-o anumită doză la un beton și spargem un specimen de îndoire (Standard UNE-EN 14651), respectiv măsurătorile la momentul testului în care deschiderea fisurii este de 0,5 și 2,5 mm sunt mai mari de 40% și, respectiv, 20% în comparație cu rezistența măsurată la momentul primei fisuri (F1 / FL este mai mare decât 0,4 și F3 / FL este mai mare de 0,2), norma admite să fie capabilă să spună că fibra cu această dozare efectuează o "armare structurală".
image

MACROFIBRE EXISTENTE PE PIAȚĂ


Macrofibrele care se găsesc astăzi pe piață sunt oțel, sticlă sau sintetice.
-Orice fibră de oțel nu prezintă un caracter structural cu doze mai mici de 20 kg / m3 de beton
-Fibrele de sticla de lungime de 24 sau 36 mm necesită o dozare minimă de 10 kg / m³ pentru a putea respecta cerințele standardului și prezintă un anumit caracter structural.
-Fibrele sintetice existente pe piață prezintă caracteristici structurale de armare de la 4 kg / m³
-FIBRATEC BARCHIP 48 prezintă o caracteristică de întărire structurală de la numai 2,5 kg de dozare.
-GAMA NOASTRA BARCHIP MQ58, de asemenea, nu lasa varfuri iesite la suprafata, deoarece se indoaie si raman asa in interiorul pardoselii, pe toata durata procesului de finisare a acesteia.
baslik
Armarea betonului cu fibre
Barchip 58 este o fibră sintetică structurală de înaltă performanță pentru armarea betonului, optimizată pentru pardoseli, elemente industriale și prefabricate.

Ambalate în saci de hârtie și pungi mari pentru dozare automată. Suprapunere în siguranță pe 3 paleți reciclabili din UPVC.
Beneficii
-Design integrat și suport tehnic.
-Redistribuiți sarcina - ductilitate / tenacitate mai ridicată.
-Elimină coroziunea - durabilitate pe termen lung.
-Elimină instalarea ochiurilor de plasă.
-Îmbunătățiți viteza de execuție cu până la 50%.
-Protecție sporită împotriva abraziunii și a impactului.
-Reducerea cu 70% a nivelului emisiilor de carbon în comparație cu oțelul.
-Mai sigura și mai ușor de manevrat decât oțelul.
-Reducerea uzurii pompelor și furtunelor pentru beton.
-Fibra BarChip este stabilizată la razele ultraviolete pentru a rezista deteriorării solare.
-Ambalare impecabilă pe mai multi paleți UPVC.
res1 (1)
res8
Dozare
Barchip MQ58 are un domeniu de dozare tipic cuprins între 2,5 kg și 5 kg pe metru cub. Domeniul de dozare trebuie determinat în funcție de cerințele de funcționare si destinatia aplicatiei. Intervalele tipice de dozare pot reduce dimensiunea conului.
Amestecarea
Barchip MQ58 se adaugă împreună cu punga respectivă la mixer cu apă de amestecare inițială. Se adaugă materiale uscate și se amestecă la viteză mare. Se pot aplica tehnici alternative de amestecare.
Pentru mai multe informații, consultați ghidul de dozare și de amestecare BarChip.
Pomparea
Barchip MQ58 poate fi ușor pompată prin furtunuri de cauciuc de 50 mm. Trebuie să aveți grijă ca fibrele să treacă liber prin plasa pompei.
Manipulare și depozitare
Barchip MQ58 este ambalat în saci de hârtie de 5 kg (420 kg pe palet) și livrat în palete de plastic durabile și reciclabile, cu o capotă de ploaie echipată pentru a permite depozitarea în exterior. Pungile stocate individual trebuie protejate împotriva daunelor provocate de apă.
Standarde
Respectă ASTM C 1116 - Tipul III
Respecta standardele EN 14889-2
Finisare ușoară cu ajutorul fibrei.

Suprafețele de finisare reprezintă o problemă majoră cu multe întăriri ale fibrelor. Fibrele și plasturele din fibre reprezintă motive comune de îngrijorare. Designul unic și compoziția exclusivă a materialului BarChip MQ58 asigură că acesta rămâne încastrat sub suprafața betonului, fără nici o schimbare în procesele normale de finisare. Cu BarChip MQ58 se ajunge la o suprafață fără fibre, cu toate tehnicile comune de finisare.
Barchip fibre sintetice reduce nivelul de emisii de carbon în comparație cu alternativele din fibră de sârmă și oțel. BarChip a analizat nivelul emisiilor de carbon dintr-un pavaj comercial nominal de 175 mm grosime și 100.000 m2 armat cu BarChip de 5 kg / m3, fibră de oțel de 25 kg / m3 și plasa dubla metalica.
baslik
Armarea betonului cu fibre
Barchip 48 este o fibră sintetică structurală de înaltă performanță pentru armarea betonului, optimizată pentru podele industriale și elemente prefabricate. Ambalate în saci de hârtie și pungi mari pentru dozare automată. Stackable în siguranță pe 3 paleți reciclabile UPVC.
Beneficii
-Design integrat și suport tehnic Redistribuiți sarcina - ductilitate / tenacitate mai ridicată
-Elimină coroziunea - durabilitate pe termen lung.
-Elimină instalarea ochiurilor de plasă Îmbunătățește viteza de execuție de până la 50%.
-Protecție sporită împotriva abraziunii și a impactului.
-Reducerea cu 70% a nivelului emisiilor de carbon în comparație cu oțelul mai sigur și mai ușor de manevrat decât oțelul.
-Reducerea uzurii pompelor și furtunurilor pentru beton.
-Fibra BarChip este stabilizată la razele ultraviolete pentru a rezista deteriorării solare.
-Ambalaje impermeabile pe mai multe paleți UPVC.
table1
table2

Dozarea
BarChip 48 are un interval de dozare tipic de 2,5 kg până la 5 kg pe metru cub. Domeniul de dozare trebuie determinat în funcție de cerințele de funcționare. Intervalele tipice de dozare pot reduce dimensiunea conului.
Amestecarea
BarChip 48 se adaugă cu punga respectivă la un mixer cu apă de amestecare inițială. Adăugați materiale uscate și amestecați la viteză mare pentru rotațiile necesare. Se pot aplica tehnici alternative de amestecare.
BarChip vă asigura o performanța optimă in amestecul dvs. de beton.
Pomparea
BarChip 48 poate fi ușor pompat prin furtunuri de cauciuc de 50 mm. Trebuie să aveți grijă ca fibrele să treacă liber prin grila de echipamente.
Manipulare și depozitare
Barchip 48 este ambalat în pungi de hârtie de 2,5 kg (440 kg pe palet) și livrat în palete de plastic durabile și reciclabile, cu o hota de ploaie echipată pentru a permite depozitarea în exterior. Pungile stocate individual trebuie protejate împotriva daunelor provocate de apă.
Standarde
Respectă ASTM C 1116 - Tipul III
Indeplinește EN 14889 – 2

res2-300x120 (1)
res3
res6
res7
ce-logosu (1)