Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

FIBRA DE STICLA REZISTENTA LA ALCALINE SI TEHNICA GRC

Conține o concentrație de fibre de sticlă alcalină rezistentă între 3 și 5%CE ESTE GRC?

Produs prefabricat autoportant din beton armat cu fibra de sticla, cu grosime in functie de proiect (1-1,5 cm), compus din baza de ciment cu rezistenta de 42,5 N / mm2, nisip de siliciu si cu continut de cuart (SiO2) mai mare de 96% din greutatea nisipului și cu o grosime maximă de 1,6 mm de 100%, plus o fibră de sticlă rezistentă la alcalii sub formă de filamente cu un conținut minim de zirconiu de 17,1% cu rezistență la tracțiunea cu filament de 3500 MPa.


Rezistență ridicată la tracțiune și îndoire, datorită caracteristicilor fibrei de sticlă. Rezistență ridicată la impact, datorită absorbției energiei fibrelor de sticlă. Incombustibil, prin compoziția elementelor sale M-0. Rezistență ridicată la elementele corozive și atmosferice. Impermeabilitate ridicata. Avantaje: Structura și fundațiile transporturilor. Mașini de instalare. Ancore și asamblare.
CE ESTE TEHNICA GRC ?

GRC este o tehnică pentru a construi panouri și elemente de beton prefabricat și armat cu o concentrație de 3 până la 5% din fibra de sticlă rezistentă alcalin (AR). Acest sistem de construcție permite reducerea grosimii panourilor prefabricate cu până la 70% cu rezistență foarte mare.

Pe lângă faptul că permite fabricarea de piese decorative de înaltă calitate, permite ușurarea structurilor din clădiri, reușind să accelereze până la 30% timpul de construcție al clădirilor, pe lângă creșterea semnificativă a rezistenței lor la cutremure.

SINGURUL FURNIZOR DE FIBRE DIN STICLĂ REZISTENTE LA ALCALINE ÎN LUME, CAPABIL SA INDEPLINEASCA NORMELE EUROPENE

În calitate de furnizori FIBRATEC, pe lângă furnizarea de fibre în bobine pentru proiectarea sau tăierea fibrelor pentru PREMIX, putem furniza cele mai prestigioase echipamente la nivel mondial pentru construcția de piese GRC, marca POWER SPRAYS exclusiv pentru Romania.

fv1
grs-tecnica2
gsr-tecnica-o
obra-grc-1024x685