Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

FIBRA DE STICLA FIBRATEC AR

Înlocuitorul plasei metalice sudate, în sape, pardoseli și aplicații verticale .

FIBRATEC este cea mai puternică fibră de sticlă alcalină cu cel mai mare conținut de zirconiu din lume. Această fibră este adăugată la beton pentru a înlocui plasa electrowelded în construcția pragurilor

Acestea sunt fire de fibre, formate dintr-un anumit număr de filamente perfect calculate, al căror diametru a fost special conceput pentru a obține rezultate de înaltă performanță. La rândul lor, aceste filamente au fost legate împreună cu un adeziv chimic avansat și brevetat (950X), pentru a obține o stabilitate corespunzătoare a firelor după integrarea lor în beton în timpul procesului de amestecare din cuva camioanelor sau in statiile de beton.

Oferă viteză, simplitate și calitate eliminând toata forța de muncă, evitând astfel accidentele și tăieturile provocate de manipularea ochiurilor de plasă în timpul tăierii și plasării pe șantier.

În plus, economisește bani în transport, deoarece plasa sudată este transportată în camioane, în plăci, în timp ce Fibratec V12-AM este servit în saci de 1 kg care pot fi transferate în portbagajul oricărui vehicul sau în saci de 20 kg pentru lucrări mari (disponibile în funcție de țară).