Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Adaugarea aditivului FIBRATEC CR in beton, permite obtinerea unor suprafete de pardoseala de pana la 1500 mp fara a necesita taierea rosturilor de dilatare/contractie.

Aditivul de ultima generatie FIBRATEC RC este o pulbere anorganică fără cloruri, sulfați și alte componente dăunătoare betonului. Se compune în principal din oxid de calciu, special tratat, a cărei granulometrie a fost selectată cu grijă.   Este un aditiv specific pentru controlul total al contracției cimentului, adecvat pentru prepararea betoanelor utilizate în construcția de pavaje industriale fără fisuri, fără îmbinări, precomprimate sau cu prezența unor plase metalice, macro sau microfibre.   

FIBRATEC CR oferă o soluție excelentă pentru construcția de praguri cu încărcături moderate. 10 kg din acest produs, în combinație cu 1 kg de Fibratec V12-AM, permite fabricarea de tablete de până la 225 m². (Consultați rezistența punctului de la vatră în tabele sau în aplicația de calcul pentru dozare / rezistență făcând clic aici). Dacă adăugați la această combinație și macrofibrele sintetice Fibratec BARCHIP, fibrele de oțel sau ochiurile dublu, se obține rezistență excelentă la sarcini punctuale mari, precum și suprafete extinse de pardoseala fara rosturi de dilatatie, de pana la 900 mp.
În plus, puteți obține tablete fără articulații de peste 1500 m² cu ajutorul unui design dezvoltat de o inginerie specializată și adăugarea produsului nostru revoluționar. Dacă aveți nevoie să contactați un inginer pentru a calcula acest tip de cerință, nu ezitați să ne scrieți și vă vom contacta.

Aditivul Fibratec CR se poate utiliza cu diferite produse de armare: bare metalice pretensate, fibra de sticla V12-AM , fibre metalice si macrofibre Barchip.

FIBRATEC CR este primul produs capabil de a compensa toate tipurile de reactie a betonului : dilatare si retractare . Nici un alt produs nu a reușit acest lucru !

BENEFICII PENTRU UTILIZAREA FIBRATEC CR :

Elimina taierea rosturilor in beton , permitand obtinerea unor suprafete mai mari, continue si fara rosturi.
Economii mari la tăierea rosturilor, sigilare betonului și întreținerea suprafetelor turnate.

Rezistență si durabilitate mai lungă in timp 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.