Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

CUM SĂ ALEGETI DOZIFICAREA ȘI FIBRA CORECTĂ?

Atunci când urmează a fi proiectat un trotuar, sunt utilizate în mod obișnuit formulele Westergaard. Aceste formule iau în considerare factori precum încărcăturile statice, sarcinile rotative statice, sarcinile dinamice, repetările, vitezele, eforturile de întărire a betonului, greutatea betonului, distanțele tăieturilor de retragere, grosimea trotuarelor, condiția de compactare a terenului și toți factorii care pot influența tensiunile pe care betonul trebuie să le susțină. Factorii necesari de siguranță sunt adăugați la aceste calcule și, în final, se ajunge la o concluzie care indică tensiunea totală care va exista pe acest pavaj.
Fiecare tip de fibră utilizat într-o doză dată ajută la susținerea acestor solicitări în tipul de beton ales.

FIBRATEC pune la dispoziția clienților săi o gamă de fibre capabile să răspundă cel mai bine la nevoile oricărui trotuar. Fibrele noastre au anumite caracteristici care în orice caz depășesc întotdeauna competențele lor, atât în costul final, cât și în ceea ce privește eficacitatea și confortul.

Deci, atunci când vine vorba de microfibre, V12-AM este foarte SUPERIOR microfibrelor din polipropilenă multifilament, așa cum se explică pe larg în unul dintre meniurile de pe site-ul nostru. Dar este, de asemenea, în comparație cu microfibrele de sticlă AR fabricate în China. Microfibrele din sticlă fabricate în China au o caracteristică comună care le identifică la început: lungimea lor este de 12 mm. Fibratec este fabricat în Japonia cu o lungime de 13 mm.

Există două diferențe fundamentale între fibrele japoneze și cele chineze:

1. Fibrele fabricate în China sunt rupte prin faptul că sunt expuse la strivire într-o masă de beton cu agregate, astfel că fibrele se rup în 2 sau 3 minute, devin praf și nu reușesc să obțină un efect real de întărire . Pentru a realiza faptul că 100 sau 200 de filamente (în funcție de model) pot suporta câteva minute de amestecare, trebuie să fie îmbinate împreună formând spire cu un adeziv cum ar fi H950 care utilizează fibra V12-AM. 2.

2. Fibrele fabricate în China nu ating un conținut de zirconiu la fel de ridicat ca Fibratec V12-AM, deoarece cimenturile din China sunt mai puțin alcaline și reglementările lor sunt satisfăcute cu un conținut de 14,5%. Cu toate acestea, fibrele de sticlă AR fabricate în Japonia iau în considerare toate piețele mondiale, deci au luat decizia de a fabrica cu 17,1% și, în acest fel, răspund la orice tip de cerință de rezistență chimică.
11
Alegeți fibra potrivita pentru APLICATIA dumneavoastra:
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să verificăm dacă încărcăturile pot fi susținute prin adăugarea de microfibre din sticlă AR cu cel mai mare conținut de zirconiu din lume, de Fibratec V12-AM.

CUM O PUTETI ALEGE ( GASI) ?

Descarcarea aplicației noastre prin CLIK pe telefonul mobil care apare în partea dreaptă pentru a o vedea pe computerul dvs. sau pentru descărcarea aplicației cu numele FIBRATEC pe telefonul dvs. mobil, de la PLAY STORE.

Telefoanele cu sistemul de operare iOS pot scana acest cod și pot vedea aplicația. Ulterior, vă recomandăm să salvați acest link ca pe o pagină web preferată pentru a putea să o vizualizați ori de câte ori aveți nevoie.

Dacă încărcăturile pe care le solicitați pentru grosimea cu grosimea și dozajul sugerate nu pot fi suportate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să completați formularul de contact, indicând următoarele date, astfel încât să putem face un calcul folosind MACROFIBRELE Fibratec BarChip. Printr-e toate macrofibrele pieței, BarChip este cea mai bună performanță și, în consecință, cea mai convenabilă din punct de vedere tehnic și economic. Pentru a afla mai multe despre ele, vă rugăm să introduceți în meniul lateral "Macrofibras Barchip".Datele necesare pentru a calcula o aproximare a dozei:
Starea terenului (Capacitatea rulmentului sau starea de compactare.
Tipul de esplanadă.)
Grosimea plăcii
Tipul de beton.
Suma tarifelor punctuale în kg.
Zona de susținere a încărcăturii și tipul acesteia. (Rafturi, camioane ...)